020 - 794 37 75

Deurwaarder nodig in Amsterdam?

Wanneer mag er beslag gelegd worden

Wanneer een klant zijn rekeningen niet heeft betaald, kunt u als schuldeiser de rechter vragen om toch de rekening te laten betalen. Om de wanbetaler daartoe te dwingen kan er sprake zijn van beslagleggen op spullen (inboedel). Het is verstandig om u bij deze procedure bij te laten staan door een gerechtsdeurwaarder. In Amsterdam en omgeving kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben geruime ervaring met dergelijke procedures en kunnen u daarom op efficiënte wijze helpen.

Waarop kunnen wij beslag leggen?

Als deurwaarder mogen wij op bijna alle goederen beslag leggen. Er zijn enkele uitzonderingen aangegeven in de wet:

  • bed en beddengoed van een gezin;
  • kleding wat het gezin aan heeft;
  • eten en drinken, voldoende voor één maand;
  • gereedschap van ambachtslieden, voor hun eigen bedrijf.

Doordat deze beslagverboden in het jaar 1838 zijn vastgelegd, zijn ze sterk verouderd en levert dit soms twijfelachtige situaties op. Zo mag er dus geen beslag gelegd worden op het eten en drinken, maar wel op de koelkast. Ook kan er beslag gelegd worden op huisdieren.

Hulp van onze gerechtsdeurwaarder

Wilt u meer weten over de procedure van beslaglegging? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met ons kantoor. Wij helpen u graag.

"Het effectieve incassosysteem van ons deurwaarderskantoor wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt."

Waarom ons Deurwaarderskantoor?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle en effectieve afhandeling

Inloopspreekuur

Elke dinsdag van 9.00 - 10.00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor een kort persoonlijk gesprek met een deskundige medewerker. Neem zoveel mogelijk relevante documenten mee, zodat we effectief te werk kunnen gaan en direct kunnen kijken naar mogelijke oplossingen.

Maak gerust een afspraak of bel naar 020 - 794 37 75 indien u niet op dit tijdstip langs kunt komen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Amsterdam, Schagen, Zaandam, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn.

Hoofdvestiging

Menu