020 - 794 37 75

Deurwaarder nodig in Amsterdam?

Heeft u te maken met betalingsachterstanden?

In Amsterdam en omgeving zijn wij uw specialist als u als een organisatie openstaande facturen of vorderingen niet meer kunt betalen. Het is vervelend als u te maken heeft met betalingsachterstanden. Niet alleen voor u, maar ook voor de bedrijven of organisaties die geld van u dienen te ontvangen. Bent u het overzicht kwijt? Schakel dan onze hulp in. Wij kunnen er samen met u voor zorgen dat de schade wordt beperkt tot een minimum. In sommige gevallen kunnen wij zelfs een faillissement voorkomen.

Schuldhulpverlening in Amsterdam

Wij begrijpen als geen ander dat u uw financiële zaken het liefst zelf oplost. Maar het kan gebeuren dat alles zich zo heeft opgestapeld dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Heeft u te maken met betalingsachterstanden? Wacht dan nooit te lang met het inschakelen van een incassobureau. Wij kunnen u als geen ander voorzien van vakkundige adviezen en zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Wilt u meer weten over de diensten die wij u kunnen aanbieden in Amsterdam en omgeving? Neem dan contact met ons op. Onze medewerker staan u graag te woord en zorgen ervoor dat uw betalingsachterstanden snel verleden tijd zijn.

"Het effectieve incassosysteem van ons deurwaarderskantoor wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt."

Waarom ons Deurwaarderskantoor?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle en effectieve afhandeling

Inloopspreekuur

Elke dinsdag van 9.00 - 10.00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor een kort persoonlijk gesprek met een deskundige medewerker. Neem zoveel mogelijk relevante documenten mee, zodat we effectief te werk kunnen gaan en direct kunnen kijken naar mogelijke oplossingen.

Maak gerust een afspraak of bel naar 020 - 794 37 75 indien u niet op dit tijdstip langs kunt komen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Amsterdam, Schagen, Zaandam, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn.

Hoofdvestiging

Menu