020 - 794 37 75

Deurwaarder nodig in Amsterdam?

Voor al uw debiteurenbeheer in Amsterdam

Wat voor bedrijf u ook heeft, er zijn helaas altijd mensen die niet (willen) betalen. Debiteurenbeheer is daarom vaak een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Als bedrijf is het noodzaak dat u op tijd betaald wordt voor de producten of diensten die u heeft geleverd. Achter betalingen aanzitten kost veel tijd, daarom geven steeds meer bedrijven hun debiteurenbeheer uit handen aan een professioneel incassobureau. In Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij verzorgen uw gehele debiteurenbeheer, waardoor u zich kunt concentreren op de rest van de bedrijfsvoering.

Waarom laat u uw debiteurenbeheer aan ons over?

Wij zorgen er voor dat uw klanten hun facturen betalen en u op tijd uw geld ontvangt. Hoe? Wij ondernemen direct actie als de betalingstermijn is verstreken. Als u uw debiteurenbeheer uit handen geeft aan ons bureau, haalt u een betrouwbare partner in huis. We geven altijd volledige openheid van zaken en proberen tevens de relatie met de klant positief te houden. Als incassobureau in Amsterdam maakt u ons verantwoordelijk voor de facturatie, de betalingsverwerking en incasso. U heeft inzage in de wekelijkse overzichten en zult zo zien dat wij zeer doeltreffende werken. Daarnaast maken we graag van tevoren heldere prijsafspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

"Het effectieve incassosysteem van ons deurwaarderskantoor wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt."

Waarom ons Deurwaarderskantoor?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle en effectieve afhandeling

Inloopspreekuur

Elke dinsdag van 9.00 - 10.00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor een kort persoonlijk gesprek met een deskundige medewerker. Neem zoveel mogelijk relevante documenten mee, zodat we effectief te werk kunnen gaan en direct kunnen kijken naar mogelijke oplossingen.

Maak gerust een afspraak of bel naar 020 - 794 37 75 indien u niet op dit tijdstip langs kunt komen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Amsterdam, Schagen, Zaandam, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn.

Hoofdvestiging

Menu