020 - 794 37 75

Deurwaarder nodig in Amsterdam?

Professioneel incassobureau in Amsterdam met 25 jaar ervaring

We zijn al 25 jaar werkzaam als incassobureau in de regio Amsterdam. De werkzaamheden van ons incassobureau omvat meer taken dan u misschien in eerste instantie zou denken. We houden ons namelijk niet alleen bezig met het afhandelen van openstaande vorderingen. Samen met onze vaste deurwaarder kunnen wij ook dagvaardingen uitgeven en beslagleggingen uitvoeren. Daarnaast zijn we een zelfstandige onderneming die zich bezighoudt met het adviseren van klanten en het uitvoeren van juridische of incasso opdrachten.

Aanpak bij incasso

Helaas komt het geregeld voor dat personen of bedrijven nalatig zijn in het betalen van rekeningen of het afbetalen van schulden. Het is vaak toch ongemakkelijk en het kost veel tijd om achter schuldenaars aan te moeten zitten teneinde uw geld (terug) te krijgen. Laat de incasso procedure daarom aan ons incassobureau over. Wij hanteren bij incasso een zeer innovatieve en effectieve aanpak. Door de inzet van post, e-mail, sms, telefoon en social media behalen we hoge rendementen. Hierdoor kunnen we de kosten voor incasso voor u laag houden en krijgt u bovendien sneller uw geld van de schuldenaar.

Heeft u in Amsterdam last van klanten die niet betalen? Schakel ons deskundige incassobureau in Amsterdam in voor uw incasso beleid, zodat u zich met de meer aangename aspecten bezig kunt houden binnen uw bedrijf.

"Het effectieve incassosysteem van ons deurwaarderskantoor wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt."

Waarom ons Deurwaarderskantoor?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle en effectieve afhandeling

Inloopspreekuur

Elke dinsdag van 9.00 - 10.00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor een kort persoonlijk gesprek met een deskundige medewerker. Neem zoveel mogelijk relevante documenten mee, zodat we effectief te werk kunnen gaan en direct kunnen kijken naar mogelijke oplossingen.

Maak gerust een afspraak of bel naar 020 - 794 37 75 indien u niet op dit tijdstip langs kunt komen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Amsterdam, Schagen, Zaandam, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn.

Hoofdvestiging

Menu