020 - 794 37 75

Deurwaarder nodig in Amsterdam?

Kredietwaardigheid om uw klant te controleren

Het maken van afspraken met particulieren of bedrijven brengt altijd risico’s met zich mee. Gaat u veel tijd en geld investeren in een grote klant? Dan is het wellicht verstandig om van tevoren de kredietwaardigheid te laten controleren. Voorkom verrassingen achteraf, schakel in Amsterdam ons kantoor in voor het nagaan van de kredietwaardigheid, zodat u weet met wie u zaken doet! U krijgt van ons een officieel kredietrapport van het desbetreffende bedrijf.

Een volledig kredietrapport

Na ons uitgebreide onderzoek naar de kredietwaardigheid ontvangt u van ons een volledig kredietrapport. In dit kredietrapport staat de financiële rapportage met betrekking tot bezittingen, liquiditeiten, bankrelaties en betalingservaringen van de potentiële klant. Zo weet u precies met wie u zaken gaat doen en voorkomt u grote risico’s achteraf! We kennen een verschil tussen het controleren van een particuliere- en een bedrijfs- kredietwaardigheid. Het verschilt ook in het type kredietrapport dat u van ons krijgt. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van kredietwaardigheid? Of heeft u direct een incassobureau in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam nodig voor een kredietrapport? Bel ons dan vandaag nog geheel vrijblijvend voor de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst.

"Het effectieve incassosysteem van ons deurwaarderskantoor wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt."

Waarom ons Deurwaarderskantoor?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle en effectieve afhandeling

Inloopspreekuur

Elke dinsdag van 9.00 - 10.00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor een kort persoonlijk gesprek met een deskundige medewerker. Neem zoveel mogelijk relevante documenten mee, zodat we effectief te werk kunnen gaan en direct kunnen kijken naar mogelijke oplossingen.

Maak gerust een afspraak of bel naar 020 - 794 37 75 indien u niet op dit tijdstip langs kunt komen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Amsterdam, Schagen, Zaandam, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn.

Hoofdvestiging

Menu