020 - 794 37 75

Deurwaarder nodig in Amsterdam?

Duidelijk beeld van uw wanbetalers

Heeft u veel wanbetalers die geen gehoor geven aan de vele betalingsverzoeken die zijn geweest? Om een goed beeld te krijgen van de wanbetalers kunnen wij een verhaalsonderzoek doen naar het (betalings)verleden. Het is voor ons niet alleen zaak om de wanbetalers te vinden, maar ook om te achterhalen of er iets te halen valt. Met een verhaalsonderzoek krijgt u een overzicht waar bijvoorbeeld beslagmogelijkheden bij de wanbetalers liggen. Als er niets te halen valt is het immers zonde om nog meer geld en tijd aan de wanbetalers te besteden. Wilt u meer weten? Als incassobureau uit Amsterdam kunnen wij u alles over de procedure rondom een verhaalsonderzoek vertellen.

Procedure van verhaalsonderzoek

Het verhaalsonderzoek bestaat uit een uitgebreid onderzoek waarbij de volgende zaken van de wanbetalers naar voren komen:

  • Actuele informatie over woon- en verblijfplaats
  • Jaarcijfers
  • (Mobiele) telefoonnummers
  • Informatie over buren
  • Kredietaanvragen
  • Eerdere confrontaties met incassobureaus
  • Schuldsaneringen en faillissementen

Wilt u graag weten hoe de hele procedure van een dergelijk verhaalsonderzoek rond wanbetalers in zijn werk gaat, dan voorzien onze deskundigen u graag van advies. U kunt ons altijd bellen voor een afspraak en ons uw probleem voorleggen. Wij maken dan samen met u een plan van aanpak om op een effectieve, daadkrachtige wijze tot een tevredenstellend resultaat te komen.

"Het effectieve incassosysteem van ons deurwaarderskantoor wordt precies afgestemd op uw organisatie, uw wensen en de fase waarin uw vordering zich bevindt."

Waarom ons Deurwaarderskantoor?

  • Voor MKB-ers, overheidsinstellingen en andere organisaties
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Snelle en effectieve afhandeling

Inloopspreekuur

Elke dinsdag van 9.00 - 10.00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor een kort persoonlijk gesprek met een deskundige medewerker. Neem zoveel mogelijk relevante documenten mee, zodat we effectief te werk kunnen gaan en direct kunnen kijken naar mogelijke oplossingen.

Maak gerust een afspraak of bel naar 020 - 794 37 75 indien u niet op dit tijdstip langs kunt komen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

Werkgebied

Amsterdam, Schagen, Zaandam, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Alkmaar, Heerhugowaard, Purmerend en Hoorn.

Hoofdvestiging

Menu